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Registros recuperados : 10 | |
1. | | AREVALO, A.P.; BASIKA, T.; ANCHETA, S.; PERELMUTER, K.; RICCIARDI, A.; BOLLATI-FOGOLÍN, M.; CRISPO, M. 3R's applied to in vivo biological activity of recombinant human erythropoietin assay. Technical Article. Biological Models Research and Technology Journal. 2023, Volume 3, Issue 1, e00012023. http://dx.doi.org/10.4322/2675-9225.00012023 -- OPEN ACCESS. Article history: Submitted date 9 February 2023, Accepted date 19 April 2023. -- Correspondence: Crispo, M.; Institut Pasteur de Montevideo, Laboratory Animals Biotechnology Unit, Montevideo, Uruguay; email:crispo@pasteur.edu.uy --...Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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2. | | FRAGA, M.; FERNÁNDEZ, S.; PERELMUTER, K.; POMMIÉS, N.; CAJARVILLE, C.; ZUNINO, P. The use of Prevotella bryantii 3C5 for modulation of the ruminal environment in an ovine model. Veterinary Microbiology. Brazilian Journal of Microbiology, November 2018, volume 49, Supplement 1, Pages 101-106. OPEN ACCESS. Article history: Received 24 April 2018 // Accepted 17 July 2018 // Available online 25 August 2018.
Open Access funded by Sociedade Brasileira de Microbiologia. Under a Creative Commons license.Biblioteca(s): INIA Las Brujas. |
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4. | | FRAGA, M.; PERELMUTER, K.; VALENCIA, M.J.; MARTÍNEZ, M.; ABIN-CARRIQUIRY, A.; CAJARVILLE, C.; ZUNINO, P. Evaluation of native potential probiotic bacteria using an in vitro ruminal fermentation system. Annals of Microbiology, September 2014, Volume 64, Issue 3, pp 1149-1156. Article history:Received: 11 July 2013 /Accepted: 29 October 2013.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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5. | | PÉREZ-RUCHEL, A.; REPETTO, J.L.; FRAGA, M.; PERELMUTER, K.; ZUNINO, P.; CAJARVILLE, C. La restricción en el tiempo de acceso al forraje en ovinos alimentados con pastura de buena calidad afecta algunos grupos microbianos ruminales.(The restriction in the time of access to forage in ovine fed a high quality pasture affect groups of ruminal microorganisms). Veterinaria (Montevideo), v. 50, n. 194, p. 22-33, 2014.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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7. | | FRAGA, M.; PERELMUTER, K.; DELUCCHI, L.; ZUNINO, P. Equine native microbiota as a source of beneficial microbes. In: LEFFHALM , J.E. (Ed.). Horses: biology, domestication, and human interactions. Hauppauge, NY, US: Nova Science Publishers, 2011. p. 111-120. A la fecha, 20141015, capítulo Open Access.Biblioteca(s): INIA La Estanzuela. |
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9. | | Carro, S.; Fraga, M.; Perelmuter, K.; Vera, S.; Zunino, P.; Acosta, Y.; Barneche, M.; Villagrán, M.; Calliari, A.; Delucchi, I. Bacterias ácido lácticas en quesos artesanales: importancia de la producción de bacteriocinas Carnes y alimentos, 2009, v. 10, no. 30, p. 31-35Biblioteca(s): INIA Tacuarembó. |
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Registros recuperados : 10 | |
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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela. |
Fecha actual : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
22/02/2014 |
Autor : |
Pacheco, M.J. ; German, S. ; Abadie, T. ; Troche, L. ; Cabrera, N. |
Título : |
Lino |
Fecha de publicación : |
1987 |
Fuente / Imprenta : |
ln: Jornada Cultivos de Invierno, 1987 abr 28 : La Estanzuela [Memorias]. Montevideo (Uruguay): CIAAB, 1987. |
Páginas : |
p1-5 (sic) |
Serie : |
Jornada Cultivos de Invierno (CIAAB) |
Idioma : |
Español |
Thesagro : |
ACEITE DE LINAZA; LINUM USITATISSIMUM; RENDIMIENTO DE CULTIVOS; VARIEDADES. |
Asunto categoría : |
-- |
Marc : |
LEADER 00644naa a2200229 a 4500 001 1044338 005 2014-02-22 008 1987 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPACHECO, M.J. 245 $aLino 260 $c1987 300 $ap1-5 (sic) 490 $aJornada Cultivos de Invierno (CIAAB) 650 $aACEITE DE LINAZA 650 $aLINUM USITATISSIMUM 650 $aRENDIMIENTO DE CULTIVOS 650 $aVARIEDADES 700 1 $aGERMAN, S. 700 1 $aABADIE, T. 700 1 $aTROCHE, L. 700 1 $aCABRERA, N. 773 $tln: Jornada Cultivos de Invierno, 1987 abr 28 : La Estanzuela [Memorias]. Montevideo (Uruguay): CIAAB, 1987.
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Registro original : |
INIA La Estanzuela (LE) |
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